Zara je kročila u novi svijet luksuza i užitka otvaranjem svog prvog kafića u sklopu trgovine u srcu Dubaija. Tako sada, dok istražujete najnovije modne trendove, možete uživati u šalici savršeno pripremljene kave ili čaja u elegantnom okruženju Zara Collective Café-a.

Renovirana trgovina, koja je ponovno otvorena 16. studenoga u Mall of the Emirates, predstavlja prvo takvo iskustvo u regiji Bliskog istoka. Smješten u sofisticiranom okruženju trgovine, kafić odražava prepoznatljivu Zarinu estetiku, pružajući kupcima mirno mjesto za opuštanje i uživanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Time Out Dubai (@timeoutdubai)

Ponuda kafića, nadahnuta Zara Home kolekcijama, nudi širok spektar ukusnih napitaka poput kave, čaja i slasnih kolača. Sve to dolazi ukrašeno prepoznatljivim Zara logom, izrađenim u dekadentnoj glazuri od maslaca.

Cafeteria je dizajnirana s fokusom na smanjenje potrošnje energije i vode, što je u skladu s Zarinim obećanjem o održivosti. Ovaj avangardni pristup kupovini postavlja Zaru ne samo kao modnu destinaciju, već i kao lidera u ekološki osviještenom maloprodajnom iskustvu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Go Wander Dubai (@gowanderdubai)

S ovim pionirskim korakom, Zara postavlja nove standarde, spajajući šoping s uživanjem u ispijanju kave i stvarajući pritom jedinstveno iskustvo za svoje posjetitelje. Hoće li ovo postati budućnost maloprodaje ili je to samo trenutak u suvremenom vremenu, ostaje za vidjeti. Jedno je sigurno – Zara u Mall of the Emirates postala je epicentar šik i nadahnute kupovine, gdje se modni svijet susreće s mirisom svježe kave.