U suradnji s cijenjenim talijanskim magazinom Cabana, autoritetom u domeni interijera, Zara Home lansirala je novu kolekciju za dom koja je nadahnuta svime onime što čini DNA poznatog časopisa, nadahnuće dalekim zemljama i njihovim “blagom”.

Kolekcija prije svega slavi uzbuđenje koje nose putovanja, ali i sigurnost i utočište koje predstavlja dom ispunjen pomno odabranim detaljima. Lansiranje kolekcije Cabana x Zara Home prate predivne fotografije kampanje koje su snimljene u okruženju talijanske vile Villa Veneta iz 17. stoljeća, a koju je dizajnirao scenograf Renzo Mongiardino. Svaki  komad iz kolekcije stvoren je kako bi dočarao užitak otkrivanja i očuvanje pomalo zaboravljenih tradicija. Ne čudi stoga što kolekcija obiluje komadima poput izvezenih stolnjaka, pletenih pladnjeva i podmetača, lanenih jastuka s geometrijskim uzorcima ili pak keramičkog i staklenog posuđa.

Koloristički, kolekcija djeluje vrlo živahno, s pregršt boja i uzoraka, te je kao stvorena za recentnu sezonu proljeće/ljeto kada ćemo zasigurno poželjeti osvježiti svoj dom, blagovaonski stol, terasu, balkon ili vrt pokojim novim detaljem.

Foto: Zara Home