Nakon što smo vam donijeli mali pregled komada koji se mogu pronaći u Mango trgovinama a koji su kopije, ups, inspirirani dizajnerskim, sad smo pronašli Zara torbicu za koju se priča da je gotovo “dupe” još jednog popularnog dizajnerskog komada

U ponudi Zare trenutno se prodaje torba koja izgleda gotovo poput one koje prodaje dizajnerski brend Chloé – ali za stotine funti manje. Ili samo možemo reći da je njome – inspirirana.

Torbicu je na TikTok-u podijelio jedan korisnik uspoređujući ove dvije verzije luksuznog brenda.

@fashionfoodtrends CHLOE DUPE BEI ZARA 😍 #zara #dupe #chloe #bag #inspo #viral #fy #tiktok #fashioninspo #ootd @ZARA ♬ Aesthetic – Tollan Kim

@fashionfoodtrends podijelio je video na kojem se vidi neutralna torba uz tekst “Zara bag – Chloé dupe”. Prikazana torba izgleda slično Chloéovoj Mini Woody Tote Bag. Zarina verzija dolazi po cijeni od 29,99 eura, dok je cijena dizajnerske marke 610 eura.

Obje torbe imaju sličan oblik i materijal od platna, s detaljima u kontrastnim bojama i gornjom ručkom. Obje također imaju odvojivu i podesivu naramenicu preko ramena, iako Zarina verzija naravno nema prepoznatljivu Chloé logo vrpcu.

Opis Zare glasi: “Mini gradska torba od platnene tkanine. Detalji u kontrastnim bojama. Gornja ručka i odvojiva i podesiva naramenica.”

U opisu torbe Chloé Mini Woody Tote Bag stoji: “Oštre, moderne linije torbe naglašene su kontrastnim okomitim kožnim trakama i prepoznatljivom Chloé vrpcom s logom prenijetom s Maison’s Woody mula.”