View this post on Instagram

 

A post shared by LA (@leaaviani)

Poznata splitska dizajnerica nedavno je lansirala svoj novi proizvod – radi se o multifunkcionalnom komadu namještaja koje nosi ime Bavul.

Lea Aviani svakako je jedna od jedinstvenijih dizajnerica namještaja na Instagramu. Osim što svoj feed upotpunjava citatima Ernesta Hemingwaya, koje smisleno spaja s fotografijama, njezini proizvodi istovremeno su nježni i specifični te paralelno onaj tip komada koji mijenja svaki prostor. Dizajnerica je nedavno lansirala i novi proizvod, za poznatu Prostroiju, a radi se i Bavulu – tabureu klupici koja se još uz to može pretvarati i u ležaj.

”Bavul je višenamjenski ojastučeni komad namještaja koji se iz klupe jednostavno pretvara u krevet. Oblikom i imenom asocira na tradicionalnu dalmatinsku škrinju koja se nasljeđivala s koljena na koljeno, a služila je za pohranu stvari, sjedenje i putovanja. U svom osnovnom obliku Bavul je sistem za sjedenje u dnevnom boravku, blagavaonici ili hodniku. Izvrsno se uklopa u interijere različitih stilova zahvaljujući svojoj snažnoj vizualnoj pojavnosti i raznim kombinacijama boja.”, stoji na stranici poznate dizajnerice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LA (@leaaviani)

Foto: Instagram @leaaviani