Ukoliko ste se zaželjeli dobrog starog plesnjaka uz zvukove fine elektroničke glazbe, Zagreb ovog vikenda od 17. do 19. rujna nudi izvrsne evente tog žanra.

Za očekivati je kako ćemo uskoro ući u sferu klupskih događanja, no dok iščekujemo hoće li to i na koje sve načine biti moguće, veselimo se kombinaciji open-air i clubbing evenata koji se održavaju ovog vikenda u Zagrebu te nam dovode regionalna i inozemna DJ / producentska imena.

We Love Sound
17.09., Jarun

Zagrebački Jarun postat će glazbeno clubbing središte, zahvaljujući četvrtom izdanju We Love Sound Festivala, koji se ovog petka, 17. rujna od 18 sati održava na Velikom jezeru Jarun. Za pretpostaviti je kako je ovo vjerojatno jedno od posljednjih open-air događanja ovog kapaciteta, a organizatori najavljuju kako vremenske (ne)prilike ne trebaju obeshrabrivati posjetitelje, budući da će iznad oba glazbena podija postaviti krovnu konstrukciju i napraviti najveći Festival s krovom. Line-up imena predvode The Martinez Brotherse i Loco Dice, uz podršku regionalnih snaga koje između ostalih čine Felver, Kali, Dejan Miličević, Pips, Adoo i drugi. Više informacija saznajte ovdje.

Escape Sessions: Robosonic
18.09., City Plaza

Vanjski plato City Plaza kompleksa ove će se subote, 18. rujna, također pretvoriti u plesnu pozornicu grada, zahvaljujući Escape Sessions clubbing serijalu. Glavni gost večeri je njemački house producent i DJ Robosonic, jedno od najistaknutijih imena nove generacije ovog žanra, a lokalnu podršku pružit će DJ Yakka, jedan od naših istaknutijih house DJ-eva. Detalji su dostupni na Facebook stranici događanja.

Mouse on Mars, Tvornica kulture
19.09., Tvornica kulture

Berlinski umjetnici Mouse on Mars, koji već desetljećima pomiču granice elektroničke glazbe stižu na Muzički biennale Zagreb i u nedjelju, 19. rujna nastupaju u Tvornici kulture. Bit će ovo priliku uživo čuti njihov aktualni album AAI, a ovom prigodom nastupit će sa svojim dugogodišnjim suradnikom Dodom NKishijem. Detaljne informacije pronađite ovdje.

Naslovna fotografija: We Love Sound, Facebook