Anthony Hopkins nedavno nas oduševio u kampanji za Loewe, baš kao i Anne Hathaway i Zendaya za Bulgari. Sada već stižu i novi modni projekti koji u prvi plan stavljaju poznata lica, a evo i o kojima se radi 

Prije nekoliko dana Jacquemus je objavio fotografije na kojima komade iz nove kolekcije s Nikeom prezentira glumica Sydney Sweeney, a Marc Jacobs sada predstavlja još jednu suradnju s Winonom Ryder. Ovako izgledaju (n)ove kampanje!

Kolekcija koja izaziva euforiju

Nakon što je Jacquemus najavio svoju modnu kolaboraciju s brendom Nike, stigle su i prve fotografije komada za kojima već postoji velika potražnja. Na bijelom motoru i pred kamerom fotografa Toma Knellera u novim modelima pozirala je glumica Sydney Sweeney koja niže sve bolje glumačke uloge, ali i modne suradnje. Na fotografijama snimljenima na Havajima možemo vidjeti crni top i suknju, kao i specijalne tenisice iz nove Nike x Jacquemus kolekcije. Ostatak kolekcije donijet će 15 komada koji spajaju tehnološki napredni dizajn i suvremenu estetiku inspiriranu jugom Francuske, a dostupna postaje 28. lipnja.

Wino forever

Winona Ryder i poznati dizajner već dugi niz godina njeguju prijateljski i profesionalni odnos, a sada ponovno predstavljaju zajednički projekt u obliku kampanje za novi model Marc Jacobs torbice koja dolazi u više boja. Omiljena glumica u novoj kampanji spretno pozira u arhivskim komadima istog brenda, a look je zaokružila dužom pixie frizurom koja podsjeća na onu iz filma Girl, Interrupted.

Kampanja je izašla nekoliko dana nakon što su stigle prve epizode četvrte sezone serije Stranger Things u kojoj Winona posljednjih godina briljira, a najavljena je kroz fotografije prošlih suradnji ovih ikona. Takvih suradnji ima podosta, a započele su 2003. godine, kada je glumica bila lice kampanje koju je snimio legendarni Juergen Teller. Danas je ponovno gledamo u toj ulozi i moramo priznati – dobro joj stoji!

 

Foto: Tom Kneller/Jacquemus/Marc Jacobs