Netflix je podijelio najavu za film White Noise s Adamom Driverom i Gretom Gerwig u glavnim ulogama koji mnogi kritičari hvale kao jedan od većih iznenađenja godine

Netflix je objavio službeni trailer za White Noise Noaha Baumbacha, u kojem glume Adam Driver i Greta Gerwig. Temeljen na istoimenoj knjizi Dona DeLilla, film “dramatizira pokušaje suvremene američke obitelji da se nosi s ovozemaljskim sukobima svakodnevnog života dok se bori s univerzalnim misterijama ljubavi, smrti i mogućnosti sreće u nesigurnom svijetu.” Driveru i Gerwig u glumačkoj postavi su Don Cheadle, Raffey Cassidy, Sam Nivola, May Nivola, Lars Eidinger, André 3000 i Jodie Turner-Smith.

Baumbach je napisao scenarij i koproducirao film s Davidom Heymanom i Urijem Singerom, dok su Brian Bell i Leslie Converse bili izvršni producenti. Glazbu je skladao Danny Elfman, što ujedno znači i – super soundtrack!

Film stiže 30. prosinca, i uvelike se gužva za prostor s drugim dosta dobrim filmovima koje možete potražiti ovdje. U međuvremenu, pogledajte trailer i prosudite sami kakav je White Noise.