Filmska scena bruji o najnovijem filmu Dakote Johnson, a sada je konačno izašao i trailer za “Am I OK?”. Film je premijerno prikazan na Sundance festivalu prije dvije godine, a sada će ga publika moći gledati na streaming servisu.

Nakon što je film “Madame Web” naišao na razočaravajuće kritike, Dakota Johnson vraća se na ekrane u filmu koji bi mogao popraviti dojam i donijeti joj nove pohvale. “Am I OK?” prati 30-godišnju Lucy, koju glumi Johnson, na njezinom izazovnom putu samootkrivanja.

Lucy se bori s pronalaskom ljubavi, ali otkriće da je privlače žene, a ne muškarci, uvodi je u potpuno novu fazu života. Trailer koji je nedavno izašao nam prikazuje emotivno putovanje Lucy dok pokušava pronaći pravu povezanost s drugim ženama, što je osvježavajuće i rijetko viđeno u mainstream filmovima.

Film također istražuje kompleksnost prijateljstva. Lucy povjerava svoju tajnu najboljoj prijateljici Jane, koju glumi Sonoya Mizuno, netom prije nego što se Jane sprema preseliti u London. Ova neočekivana vijest stavlja njihov odnos na kušnju i unosi element kaosa u njihove živote.

Uz Dakotu Johnson i Sonoyu Mizuno, u filmu glume Jermaine Fowler, Kiersey Clemons, Molly Gordon, Sean Hayes i Tig Notaro. Režiju potpisuju Tig Notaro i Stephanie Allynne, čime ovaj film predstavlja njihov dugometražni redateljski debi.

Sve ukazuje na to da će “Am I OK?” biti film koji će nas nasmijati, ali i natjerati na razmišljanje o vlastitom iskustvu i identitetu. “Am I OK?” bit će dostupna na Maxu 6. lipnja, a obećava iskrenu i dirljivu priču o samootkrivanju i ljubavi.

Najavu pogledajte u nastavku!

 

Foto: Profimedia.hr