Baš kao što je to slučaj kod svakodnevnih modnih trendova, trendovi u svijetu vjenčanja također se mijenjaju iz godine u godinu. Kad je riječ o vjenčanici, pronaći onu pravu katkad može biti izazov, pogotovo ako nemate točno definirano što želite. Međutim, čak i ako imate viziju svoje haljine, prilikom isprobavanja modela, svakako dajte priliku i onima koje biste na prvu preskočili jer biste se mogli iznenaditi.

Na spomen niskog struka velika većina prevrće očima i mišljenja su jako podijeljena. Istina je da odjeća niskog struka ne stoji svakome, ali vjenčanice niskog struka druga su priča. Naime, jedan od najvećih trendova u svijetu vjenčanja za 2024. upravo su spomenuti modeli, odnosno tzv. drop waist haljine.

U industriji vjenčanja, dizajnerica Danielle Frankel ističe se zaslužnom za vraćanje popularnosti siluete s niskim strukom. Elegantan niski struk koji obilježava njezine vjenčanice tijelo čini vitkijim i mladenke izgledaju više. Iako vam ovo možda zvuči kontradiktorno jer svi mislimo da niski struk vizualno skraćuje figuru, radi li se o dobrom kroju haljine – dogodit će se suprotno.

Niski struk nailazimo u raznim formama, a najbolje izgleda s modelima haljina koje su upotpunjene korzetom, peplum elementima ili pak basque linijama.

Vjenčanice s niskim strukom budućim mladenkama otvaraju mogućnost izražavanja na moderan i stilski raznolik način, odstupajući od uobičajenih, klasičnih modela koji su dugi niz godina dominirali tržištem. Također, niski struk nepogrješivo naglašava ženstvenost i cjelokupnom izgledu dodaje note sofisticiranosti i elegancije!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrew Kwon (@andrewkwon_official)

Foto: Instagram / @theownstudio