(Virgil Abloh na Off-White Menswear reviji F/W 2019/20, Paris Fashion Week/Getty Images)

Nakon što se nova kolekcija Louis Vuitton S/S 2019 koju potpisuje Virgil u suradnji s hyped brendom Supreme rasprodaje brže nego što je očekivano, dizajner će lansirati i kolekciju nakita koja će izaći pod njegovim imenom.

Prije dva dana je Virgil Abloah, kreativni direktor Louis Vuittona i Off-Whitea na svom Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj je prikazana kutija spajalica za papir na kojima piše Virgil Abloh.

Abloh koji je i prije nosio oglicu napravljenu od spajalica za papir, razvija kolekciju accessoriesa već tri godine.
‘Moja ideja je luksuzni nakit za sve. Iako je možda napravljen od spajalica za papir, ipak je to ‘dijamant’ napravljen na moj način’. Svoj nakit će predstaviti u pop-up boutiqueu ‘Floral Shop’, koji će biti otvoren u Hotelu Costes u Parizu od 17. do 29. siječnja. Otvaranje Floral Shopa će se podudarati s prikazivanjem muških ready-to-wear i ženskih haute couture revija.

View this post on Instagram

“Jacob”

A post shared by @ virgilabloh on

A na sugestiju samog dizajnera u pop-upu će se prodavati buketi cvijeća koje je izradio sam Virgil.
‘Moja želja nije ostati na samo jednoj opciji. Kada ostarim i završim s karijerom dizajnera, volio bi živjeti u nekom zabačenom gradu i biti vlasnik cvjećare. Već imam i gotov koncept. To je ono što me uistinu veseli.’- rekao je dizajner.