Sve zapaženija beogradska R&aB pjevačica i kantautorica tam pred svoj je premijerni nastup u Hrvatskoj sastavila playlistu za dizanje motivacije

Tam će 5. rujna nastupiti na glazbenom festivalu Drito iz MSU-a, na kojem će dijeliti pozornicu s nekim od najpopularnijih hrvatskih rap izvođača. “Ne sjećam se kad sam osjećala veći hype oko nastupa kao povodom ovog u Zagrebu. Osim što ću pjevati nove pjesme, dijelit ću pozornicu s nekim od omiljenih izvođača regionalne scene (Z++, Buntai). Ovo mi je prvi nastup u Hrvatskoj i jedva čekam upoznati zagrebačku publiku i s njom podijeliti energiju koju sam čuvala sve vrijeme dok smo bili bez live kontakta“, otkrila je. Tam je do danas objavila tri zapažena singla – „Kako treba“, „Na holdu“ i „Sve dalje“.

“Playlistu koju sam sastavila nazvala sam „Welcome to the good life“ po pjesmi Kanye Westa. Čine ju pjesme koje mi odmah dignu motivaciju i pomognu da se fokusiram i odradim sve što trebam tijekom dana. Trenutno sam u posljednjim pripremama pred prve nastupe nakon karantene i moram održati samopouzdanje i raspoloženje na nivou, kako bi i sve ostalo bilo tako. Neke od pjesama asociram s lijepim trenucima s prijateljima i to mi pomaže da idem kroz dan. Također, ovo je super playlista za dizanje energije kad se ne stigneš naspavati kako treba.”