(Victoria Beckham, People’s Choice Awards 2018, California/Getty Images)

Poznata modna dizajnerica Victoria Beckhama konačno je ostvarila svoju dugo očekivan san te je najavila lansiranje svog Victoria Beckham Beauty branda. Brand Victoria Beckham Beauty će biti lansiran kao digitalni brend koji će se prodavati preko njezine web trgovine te biti podupiran od strane NEO Investment Partnersa.
‘Želim se brinuti o ženama iznutra i izvana, opskrbiti ih osnovnom šminkom, kozmetikom za njegu kože, mirisima i wellnessom, dati im sve ono što ja trebam u svom životu.’- izjavila je Victoria Beckham u priopćenju za medije.
Dizajnerica je pred kraj godine najavila i otvaranje svoj YouTube kanala jer se želi bolje povezati sa svojim obožavateljima.
‘Provodim dosta vremena sa svojim klijentima u salonu kako bi doznala što moje klijentice žele nositi. Tako ću i sada zamoliti žene da mi kažu koje proizvode žele i trebaju. Važno mi je da znam što žene žele.’

Ovo uspješnoj dizajnerici nije prvi izlet u beauty industriji, Victoria je 2016. godine imala uspješnu suradnju s Estée Lauder. U stvari, upravo je Sarah Creal s kojom se Victoria izvrsno slagala i koja je bila voditeljica globalnog razvoja i marketinga u Estée Lauder, danas suosnivačica i izvršna direktorica Victoria Beckham Beauty branda.
Brend će službeno biti lansiran u jesen/zimu 2019. godine, a mi jedva čekamo vidjeti kozmetiku s potpisom britkog britanskog dizajna.