U trima napetim epizodama, serija “Trik nestajanja” (Vanishing Act) donosi pravu kriminalističku priču stvorenu za sve koji žele otkriti što se odvijalo iza kulisa jedne od najvećih pljački u australskoj povijesti.

Izvana je bila uspješna, lijepa i bogata, no u pozadini krila se tajna koju je Melissa Caddick skrivala od kolega, prijatelja, pa čak i obitelji. Priča koja je 2020. godine šokirala svijet dobiva novu dubinu uz ovu nezaobilaznu mini seriju.

Teorija zavjere koja i dalje živi 

Priča o poduzetnici Melissi, čiji je nestanak iza sebe ostavio mnoga pitanja, misterije i prazne bankovne račune, započinje u studenome 2020. godine. 

Serija prati kako je jedna prevarantica uspjela zavarati više od 60 ljudi za više od 23 milijuna dolara. Bila je poznata po svojoj drskosti, pohlepi i „uspješnom“ poslovnom životu. Njezin je život bio ispunjen vrhunskim automobilima, dizajnerskom odjećom i skupim nakitom dok je krila obmane i lažne trgovačke izjave. 

Sve postaje još složenije kada se Melissa umjesto pred sudom pojavi mrtva na obali, a dokazi u vezi s njezinom smrću postanu upitni. Radnja prati istragu koja se bavi ovim nevjerojatnim slučajem i pokušava otkriti što se doista dogodilo.

Serija „Trik nestajanja“ (Vanishing Act) dostupna je na Pickbox NOW, a kako dobre serije ne bi prošle nezapaženo Pickbox NOW nudi i posebnu ponudu. Povodom Black Fridaya, od 20. do 30. studenoga ostvarite 25 posto popusta na pakete od 6 i 12 mjeseci.

Više potražite na službenoj stranici Pickbox NOW servisa.