Pred sam kraj Tjedna mode u Parizu svoje su kolekcije za proljeće predstavili najutjecajniji brendovi. Među njima su bili i Valentino, Givenchy te Stella McCartney.

Nitko ne može nadmašiti Pariz. Pa iako mu je ove sezone milanski Tjedan mode bio za petama, Pariz je ponovno pokazao da je nepobjediv. Sve je počelo s nevjerojatnom revijom Saint Laurenta koja se odvijala pred samim Eifeelovim tornjem, a nastavilo se s revijama jednako utjecajnih modnih imena.

Među njima je bio i Valentino o čijoj se raskošnoj kolekciji, prepunoj boja, pričalo danima. Prvi red vrvio je poznatima, a jedinstvene kreacije, kakve može predstaviti samo kuća Valentino, apsolutno su dominirale i osvojile prisutne. Nakon toga sve fashioniste svijeta zanimalo je što je pripremila Clare Waight Keller za Givenchy, između ostaloga i omiljeni brend Meghan Markle. A proljeće s Givenchy potpisom izgledat će minimalno, nosivo i luksuzno.

Stella McCartney prikazala je do sada svoju najviše samoodrživu kolekciju u kojoj je ostala vjerna sebi. Stella zna što njezini kupci žele nositi, kako se žele osjećati i svaki put upravo to ‘donese na stol’. Najbolje lookove iz svih navedenih kolekcija donosimo u galeriji!

Foto: Getty Images