Urbani piknik SPRINGERICA mjesto je na kojem se slavi proljeće, umjetnost, druženje s ekipom i valjanje u travi. Osim dobre zabave, hrane, pića i super koncerata, Springerica je pripremila i odličan sadržaj za djecu – kreativne radionice. Povedite svoje klince do Ljetnog vrta i dok klinci uče, svladavaju nove i izazovne vještine te razvijaju svoju kreativnost, vi se opustite i chillajte uz dobru glazbu!

U srijedu, 29. svibnja u 17 sati, dolazi Matilda Ivaniš koja će naučiti prijavljene kako napraviti svoj vlastiti, prirodni parfem! Radionica je namijenjena djeci od 5 – 10 godina, ali i sva starija djeca su dobrodošla, ako ništa drugo – da prisluškuju sa strane.

Nakon što se upoznaju, djeca će saznati par zanimljivosti o nastanku parfema, kao i zašto je bolje da ih sami izradimo.

Potom će naučiti što su to note parfema i kako odabrati sastojke… pa će i odabrati po jedan miris za sve tri osnovne note koje će činiti jedinstveni parfem. Zatim, pažljivo i precizno kao mali kemičari, koristeći menzure, laboratorijske čašice i lijevke, pomiješat će sve sastojke i kreirati svoj jedinstveni miris koji ćemo ponijeti sa sobom.

Matilda Ivaniš Knez aromaterapeutkinja, diplomirana inženjerka prehrambene tehnologije te Geštalt savjetnica zaposlena u poduzeću Biovega d.o.o.

Velika ljubiteljica prirode, ljekovitog bilja, eteričnih ulja i svoje tročlane obitelji. Mama petogodišnje Ide s kojom uživa istraživati sve blagodati koje nam Majka priroda daje! Upravo s njom i njenim prijateljicama počela je izrađivati mirisne vodice tj. dječje parfeme kao kreativnu i zdravu varijantu naspram proizvoda koji su u ponudi na tržištu.

PRIJAVE: info.springerica@gmail.com I u naslovu naznačiti “Prirodni parfem” I maksimalan broj polaznika: 10