Sredinom listopada prošle godine otkriveno je kako će izgledati nova sezona serije “Succession”, da bi ovaj tjedan trailer za novu sezonu postao jedan od najdjeljenijih, najklikanijih i onaj o kojemu se najviše priča u raznoraznim grupama na društvenim mrežama te po forumima. 

Succession – 4. sezona

Jedna od obožavanih tv obitelji vraća se na male ekrane sa svim svojim seksualnim izopačenostima, spletkama, sastancima iza zatvorenih vrata i lažnim PR kampanjama. Nakon što su pobrali 25 Emmy nominacija, serija se vraća po još!

Za one koji ne znaju (ako uopće takvi i postoje!) serija prati milijardersku obitelj Roy, koja kontrolira medijski konglomerat Waystar Royco, i njihove različite borbe za moć unutar tvrtke i obitelji. To je mračna komedija, satira i drama, podsjeća na Shakespearea, no sada s heliodromima, jahtama, zabadanjem noževa u leđa, pratiteljima na Twitteru, skandalima seksualnog zlostavljanja, korporativnim zviždanjima, smrću ega i javnim poniženjem za poniženjem. Kraj 3. sezone ostavio je Waystar Royco u posebno teškoj situaciji, s izvršnim direktorom za tehnologiju Lukasom Matssonom (Alexander Skarsgård) koji energično pokušava preuzeti tvrtku, a Royeva djeca bore se za dio nje, što je kulminiralo slasnim obratom u finalu sezone koji ovdje nećemo otkrivati.

Na svu sreću, nećemo morati dugo čekati na novu sezonu; nova sezona dolazi na male ekrane 26. ožujka, a do tada pogledajte novi trailer.