Početkom godine glasno je odjeknula vijest o povratku serije “Seks i grad”, a ovih je dana konačno otkriveno i kada nam na naše ekrane stižu nove epizode kultnog naslova.

Kako je najavljeno putem društvenim mreža, reboot serije nazvan “And Just Like That” gledat ćemo od prosinca ove godine, premijerno na HBO Max streaming platformi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Novo “Seks i grad” poglavlje donosi nam nastavak priče o životima koje u New Yorku vode Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) i Mirandi (Cynthia Nixon), no lik Samanthe ipak nije uključen u iščekivani nastavak, budući da je Kim Cattrall odmah na početku jasno dala do znanja kako se neće pridružiti originaloj postavi.

Međutim, s nama će ponovno biti dobro poznata lica koja su utjelovila likove Face (Chris Noth), Stevea Bradyja (David Eigenberg), Harryja Goldberga (Evan Handler) i Anthonyja Marentina (Mario Cantone), a upoznat ćemo i neke nove likove, kao što je Che Diaz, stand-up komičarka koju će utjeloviti Sara Ramírez. Nažalost, glumac Willie Garson, koji je i u novim epizodama utjelovio karizmatični lik Stanforda Blatcha, iznenada je preminuo u rujnu ove godine, nakon kratke i teške bolesti.

Prve epizode danas kultne serije premijerno su prikazane prije dvadesetak godina, točnije 1998. i bile su pravo osvježenje tadašnjeg (primarno) TV sadržaja. Serija je prikazivana kroz šest sezona, sve do 2004. godine i postala je nezaobilazan dio svjetske pop kulture.

Stoga ne čudi da je globalna publika, a tako i mi, u iščekivanju novih epizoda, koje nam prema najnovijim informacijama stižu u prosincu ove godine.

Fotografija: Instagram