Vijest o povratku serije Seks i grad na male ekrane odjeknula je u siječnju ove godine, a do dan danas cure informacije o tome što očekivati od najpoznatijih Njujorčanki.

Na HBO Max stiže nastavak kultne serije u kojoj ćemo gledati samo poznatu trojku – Sarah Jessicu Parker, Cynthiu Nixon i Kristin Davis. Od kada je vijest odjeknula početkom godine, svako malo pristižu detalji o novim nastavcima. Posljednje je i sama Sarah Jessica Parker objavila fotografiju sa svojim kolegicama i glumicama, a u opisu napisala kako su pročitale scenarij za nove epizode, zajedno sa svojim suradnicima i ostatkom ekipe.

A ostatak ekipe itekako je značajan zato što se vraćaju i Faca (Chris Noth), kao i Aidan (John Corbett). Tu su i ostali muški kolege koji su imali itekako važne uloge, poput Charlottinog supruga Harryja, ali i Mirandinog Stevea. Scenarij piše i originalni stvaratelj serije, kao i filma, Michael Patrick King koji surađuje s nekoliko ženskih autorica kao što su Samantha Irby, Rachnom Fruchbom i Keli Goff te dvije autorice koje su sudjelovale i u stvaranju originala, Julie Rottenberg i Elisom Zuritsky.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Iako Samantha (Kim Catrall) neće biti u nastavku, u njemu će biti i neka nova lica kao što je Sara Ramírez, u ulozi Che Diaz, stand up komičarke koja je česta gošća podcasta Carrie Bradshaw. Tako je, nova vremena u kojima ćemo pratiti poznate uloge sa sobom će donijeti i odgovore na pitanja kako su političke promjene utjecale na njihove živote, tko ima ili nema obitelj, piše li Carrie i dalje svoju kolumnu – ili ima li podcast? Osim toga, novi nastavci taknut će i temu pandemije Covida 19 te kako je ona promijenila živote djece Charlotte i Mirande koji su već tinejdžeri.

Pretpostavlja se da će nešto opsežniji traileri stizati kroz ljeto, a da nas na jesen 2021. čeka novih 10 Seks i grad epizoda u trajanu od 30 minuta.

Foto @sarahjessicaparker