Uskoro ćemo moći ponovno gledati Leonarda i Kate u kinima u ulozi Rose i Jacka. Titanic se vraća u kina u ponovnom 3D 4K izdanju

Možda bi nakon hita Kate Bush, uskoro mogli na top ljestvicama vidjeti Celine Dion. Naime, kako primjećujemo razna oživljavanja filmova u posljednje vrijeme, umjesto da imamo nastavak, kultni film Titanic iz 1997. vraća se u kina povodom svoje 25. godišnjice u osvježenom izdanju.

Titanic - scena iz filma

U filmu koji je režirao James Cameron glume Leonardo DiCaprio i Kate Winslet i bio je prvi film koji je dosegao milijardu dolara, i vladao na vrhu dok ga Avatar nije nadmašio 2010. godine. O njemu se i dan-danas raspravlja, rado ga se pogleda kad je na TV programu, i predivno je pratiti Lea i Kate dok su još bili u početku 20-ih kako postavljaju temelje svoje duge i produktivne karijere.

Titanic - scena iz filma

S osvojenih 11 Oscara, Titanic će proslaviti svoju 25. godišnjicu u kinima u posebnom 3D 4K prikazivanju, što znači da će rezolucija filma iz 90-ih sada biti odlična i – možda ćemo i mi moći pokušati dati ruku Jacku, kad već to nije uspjela Rose!

Obožavatelji mogu očekivati povratak filma na velika platna početkom 2023. godine, a mi već pečemo kokice.