Obožavatelji serije This Is Us svjesni su da će serija završiti sa šestom sezonom, no lijepo je znati da će obitelj Pearson uspjeti prenijeti kraj na vlastiti način

Sigurno ste barem jednom doživjeli da vam draga serija jednostavno bude prekinuta, naprasno, iako je kraj sezone itekako nudio zanimljiv nastavak. Nama se to, primjerice, posljednjih godina dogodilo sa serijama GLOW i Santa Clarita Diet, jedna zbog pandemije, a druga zbog, čini se, potpunog nedostatka humora od strane Netflixa.

No serija This Is Us, s vrlo bogatom i dubokom pričom o obitelji koju pratimo u više vremenskih razdoblja dobit će svoj završetak, na sreću brojnih obožavatelja koji obitelj Pearson prate još od 2016. godine.

This Is Us serija

Sada je objavljen prvi trailer za šestu sezonu i posljednju sezonu, koji otkriva vrlo zanimljivu i srcedrapajuću razradu priče, i već vidimo da će nam biti potrebne maramice. Ako ste ovom viješću tek čuli za ovu divnu seriju, ne gledajte trailer na dnu, nego počnite s prvom sezonom koja je dostupna na Amazon Primeu i u koju ćete se, jamčimo vam, zaljubiti!

Riječ je o dramskoj seriji, koja je na početku, kako mnogi kritičari kažu, varljivo jednostavna: upoznajemo se s nekoliko likova, a zajedničko im je to što svi slave svoj 36. rođendan. Kate ima problema s prehranom, Jack je budući otac, a njegova žena Rebecca trudna je s trojkama. Randall je broker s predivnim uredom i odličnom karijerom, Kevin je blesavi glumac koji glumi u užasnom sitcomu pod nazivom The Manny, koji od njega zahtijeva da većinu vremena bude bez majice.

This Is Us serija

No, situacija se malo komplicira. Osim što imaju krizu identiteta s tih svojih 36 godina, ovi naizgled nespojivi likovi imaju jednu veliku zajedničku sponu, a serija kombinira humor, dirljivost, cinizam, a nekada i beskrupuloznost.

Osjećaj bliskosti i obiteljskog s likovima i onime što promatramo može se čak usporediti s Gilmoreicama (inače, jedan poznati mladić jedan je od glavnih likova i ovdje). S vremena na vrijeme nećete znati gdje se nalazite jer ove likove pratite kroz nekih 30-ak godina, ali nemojte misliti da je to loš “director’s cut”, samo uplovite u ove živote i prepustite se – nećete požaliti!

A ako ste već pogledali sve sezone, onda i znate o čemu pričam. Uživajte u ovom bittersweet traileru, koji ima preko pet milijuna pregleda.