Taylor Swift objavila je novu pjesmu, koju je napisala za nadolazeći film Where the Crawdads Sing

“Carolina”, novi singl Taylor Swift, atmosferično prati studijske albume Evermore i Folklore iz 2020. godine. Otkako je podijelila te albume sa svijetom, čini se da nije izašla iz studija.  Swift je vrijedno radila na ponovnim snimanjima svojih starih izdanja kako bi preuzela vlasništvo nad njima nakon velike bitke s bivšom izdavačkom kućom, ukalupljenih u “Taylor’s Version” izdanja, a nedavno je izbacila i Fearless i Red. Potonji album uključuje 10-minutnu verziju obožavateljima omiljene pjesme All Too Well koja je postavila Billboardov rekord kao najduža pjesma na broju 1 top ljestvice.

Carolina, vizualni cover pjesme

Da je “čudo prirode”, svjedoči i činjenica da Institut Clive Davis na njujorškom sveučilištu predaje kolegij o njezinom stvaranju od pisanja tekstova do evolucije iz country glazbe do pop glazbe, a nedavno je dobila i doktorat likovnih umjetnosti kao honoris causa, na Sveučilištu New York.

Swift nije službeno najavila svoj sljedeći album u seriji “Taylor’s Version”, ali je podijelila dvije ponovno snimljene pjesme iz  albuma 1989.: “This Love (Taylor’s Version)” i “Wildest Dreams (Taylor’s Version)”.  Što možda znači da nam uskoro stiže i to, i moramo priznati da se dosta veselimo. U međuvremenu poslušajte singl Carolina!

 

Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images