Volimo podcaste, a iako smo već podijelili neke od naših favorita s vama, poput znanstvenih, stručnih, ali i onih svakodnevnih životnih, dodali smo još jedan u našu kolekciju – “Talks” podcast modnog diva Saint Laurenta.

Ovaj serijal obećava pružiti dubok i intiman uvid u svijet ove ikonične modne kuće kroz razgovore s osobama iz svijeta filma, fotografije i umjetnosti bliskih Saint Laurentu, kao i s kreativnim direktorom Anthonyjem Vaccarellom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SAINT LAURENT (@ysl)

Uz crno-bijelu estetiku, svaka epizoda donosi snimke razgovora koje vodi francuski novinar Augustin Trapenard. U minimalističkom okruženju, gosti serije otvoreno odgovaraju na intimna pitanja o svom životu i karijeri, otkrivajući nepoznate aspekte svoje umjetnosti i suradnje s ovom legendarnom modnom kućom.

Prva epizoda predstavlja njemačkog fotografa Juergena Tellera, čija dugogodišnja umjetnička suradnja s Anthonyjem Vaccarellom čini snažan temelj za ovaj intrigantan podcast. Teller je poznat po svojoj autentičnoj estetici koja se savršeno uklapa u viziju Saint Laurenta, a njegovi radovi često su korišteni u kampanjama ove modne kuće.

 

Podcast je dostupan na YouTubeu i svim glavnim platformama za podcaste, pružajući svježu perspektivu o modi i umjetnosti. Očekuje se da će “Talks” podcast pružiti priliku ljubiteljima mode da zavire iza kulisa jednog od najvažnijih imena u svjetskoj modnoj industriji i da uživaju u dubokim razgovorima s najbližim suradnicima i prijateljima Saint Laurenta.

Foto: Screenshoot/YouTube