O ovom domaćem brendu već smo vam oduševljeno pisali, a sada ulazimo u jesen s novim komadima koje vidimo u svom domu, na polici ili u ormaru

Brend List jako je dobro poznat na domaćem tržištu. Ovaj zagrebački studio za dizajn tekstila imao je već nekoliko komada koji su osvojili zaljubljenike u dizajn. Bilo da se radilo o nadstolnjacima, platnenim vrećama za kruh ili ruksacima, svaki komad započinje ilustracijom koju osmisli, dizajnira i skicira Željka Haric. Nakon što napravi skicu olovkom ili akvarelom, iz nje napravi digitalnu ilustraciju, to jest, uzorak koji se otisne na tkaninu. Šarene i vesele tkanine te kućni proizvodi inspirirani su prirodom, urbanim krajolicima i geometrijom, a korištenjem prirodnih tkanina proizvodi postižu laganu i organsku teksturu, a u izradi se koriste mješavine pamuka, lana i lana/pamuka. 

List košara 2

Sada su nam došli noviteti  – platnene košare i marame. Manje platnene košare mogu se na primjer koristiti u kuhinji za držanje i organizaciju kuhinjskih predmeta, voća, svježe pečenih peciva i keksića, dok su one veće osmišljene da se koriste u bilo kojoj prostoriji doma.

List košara

Možete ih koristiti za držanje dekica u dnevnom boravku, jastuka, igračaka, prostirki za vježbanje i ostalih stvari koje vam padnu na pamet. Obje su napravljene od vrlo čvrstog i krutog sirovog pamuka koji služi kao podstava košare i opranog pamuka na kojem je uzorak te ih možete i zavezati ako bas ne želite da se vidi što držite unutra.

list košara

Drugi komad koji nam je već sad uljepšao jesen, jesu šalovi napravljeni od pamuk lana i mogu se nositi na različite načine. Imaju gumb i vezicu tako da ih je moguće zakopčati, a kako su dovoljno dugački mogu se zavezati ili samo omotati oko vrata.

List šalList šal

Ovi slow fashion šalovi dolaze u osam stilova, i sigurno neće biti iznenađenje – prvi dio već je rasprodan! Zato klik na njihovu web stranicu ili Instagram i pratite objavu kada će doći novi komadi. 

List šal List šal List šal List šal  List šal

 

.