Nakon što je završio veliki mural u sklopu Okolo projekta Lonac nas je opet iznenadio, ovog puta sa svojom novom objavom na društvenim mrežama. Sada svi ljubitelji njegove umjetnosti i radova “na cesti” mogu upravo taj mural koji se inače nalazi u javnom prostoru, na zidu uz cestu, imati isprintan kao jako fini art print, na svome zidu. 

Lonac je napravio art printeve svojih street art radova

Street art mjetnik je odlučio izraditi umjetničke printeve svojih radova, povodom desete godišnjice svog bloga. Planirao je to napraviti prije dvije godine, no kako je sam istaknuo: “(…)zbog svega što se događalo, zaključio sam da bi bilo bolje da to bude ove godine. Grafike su reprodukcije nekih od mojih omiljenih ranijih radova, kako s ulice tako i iz studija.”

Do sada je objavio više fotografija dostupnik printeva. Neki printevi su limitirana izdanja, dok su neki otvorena izdanja. Za print je korišten visokokvalitetni Premium Fine Art Smooth papir, pamuk mat, 310gsm, 0,42 mm. Printevi dolaze u formatima A3 i A4. Za sve informacije o printevima kontaktirajte umjetnika e-mailom ili putem Instagrama.

Fotografije: Lonac