Stigao je prvi dan proljeća, što znači da ćemo sve više posezati za cvjetnim motivima i pastelnim bojama. Savršeni spoj navedenoga pronašli smo u Stine Goya komadima s uzorkom možda najdražeg nam proljetnog cvijeta – tulipana

Malo drugačiji cvjetni uzorak

Već je neko vrijeme jasno da sve više trebamo obraćati pozornost na skandinavske brendove koji svojom modnom filozofijom i kolekcijama donose sasvim posebnu estetiku na modnu pozornicu. Jedan od tih brendova svakako je i Stine Goya, čije hrabre boje i uzorke baš obožavamo. Proljetna kolekcija pod nazivom How much can we grow posvećena je svim sudionicima moćnog kreativnog svijeta, a iz kolekcije su nam za oko zapeli plavo-bijeli komadi s uzorkom neizbježnog tulipana. Svi komadi mogu se kombinirati zasebno, a najveći dojam ipak ostavljaju u matching opciji i zato nam se možda najviše sviđa kontrastan komplet koji uključuje hlače i (nad)košulju. Savršen statement odabir za poslovne, ali i opuštenije prigode!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by brian w helms (@bwhelms)

U komade s ovim karakterističnim The Life of a Tulip motivom ubrajaju se i lepršava haljina, lagana bluza i već nekoliko sezona popularan bucket hat. Nježna, ali dovoljno drugačija plava boja i omiljeni cvjetni uzorak ovdje daju odličnu bazu za proljetne outfite koje jedva čekamo nositi. Ovi lijepi komadi koji nas uvode u topliju sezonu mogu se pronaći i naručiti na službenoj web stranici brenda ili u omiljenom domaćem concept storeu Garderoba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STINE GOYA (@stinegoyastudio)

 

Foto: Tonya Matyu/ Brian W. Helms/ Instagram