Autentična glazbenica i indie-senzacija Annie Clark, poznatija pod imenom St. Vincent, objavila je nekoliko datuma europske turneje, a na popisu koncertnih postaja je i susjedna Ljubljana! Nagrađivana autorica i glazbenica nastupit će u ljubljanskom Kinu Šiška, 14. lipnja 2022., što će ujedno biti i početak njene kratke europske turneje sljedeće godine

St. Vincent je nedavno objavila novi, šesti po redu studijski album “Daddy’s Home”, a ovom koncertnom turnejom predstavit će ga uživo fanovima u Europi. Zasada je otkriveno kako će se europski dio turneje održati u lipnju 2022. godine te će obuhvatiti osam gradova, među kojima je i spomenuta Ljubljana.

U intervjuu za NME, Annie Clark je otkrila: “Već jako dugo nisam bila na turneji. Shvatila sam da jednostavno ne postoji apsolutno nikakva zamjena za tu razinu misterije, povezanosti i osjećaja da se može dogoditi bilo što. Jednostavno, ništa ne zamjenjuje tu magiju live-nastupa!”

Ulaznice za koncert u Ljubljani bit će dostupne u prodaji od ovog petka, 9. srpnja u 10:00 sati, putem sustava Eventim. Album “Daddy’s Home” dostupan je za slušanje putem svih glazbenih streaming platformi.

St. Vincent – Europska turneja 2022.:
14.06. Ljubljana, Kino Šiška
16.06. Prag, Lucerna Music Bar
17.06. Varšava, Stodola
19.06. Berlin, Tempodrom
21.06. Köln, Kantine
26.06. Dublin, Fairview Park
29.06. Edinburgh, Usher Hall
29.06. London, Eventim Apollo

Foto: Promo.