U moru istih poklona za Valentinovo, budite drukčiji i poklonite srcolike biljke koje će sigurno oduševiti vašu bolju polovicu, prijateljicu ili mamu 

Ruže i to crvene najčešće su kupljeno cvijeće za Valentinovo. One simboliziraju ljubav i strast. No, iako je lijepo dobiti buket ruža, bilo za blagdan ljubavi, rođendan ili neku drugu priliku, moramo priznati da je pomalo ‘isfurano’ i predvidljivo.  

Poklanjanje cvijeća ženama odavno je ustaljen običaj koji jako volimo. Ali volimo i kreativnost, stoga su nas ove srcolike biljke koje možemo pronaći u Đardinu apsolutno oduševile. Osim što su estetski ugodne oku, vrlo su jednostavne za održavati i ne iziskuju puno truda. Za nas je to win-win situacija! 

Everlasting piece of love in a pot 

Hoya kerri u ukrasnoj kutijici prekrasna je dugotrajna biljka koja će oduševiti svaku mamu, prijateljicu ili bolju polovicu. Jako je jednostavna za održavati, pa se za nju može brinuti svatko bez obzira na užurbani stil života. Još bolja činjenica je da dolazi u biorazgradivoj teglici unutar ukrasne eco friendly kutijice, pa samim time čuvamo i okoliš. 

String of hearts 

‘Niz srca’ popularna je puzavica koja će se svidjeti svim zaljubljenicima u sobno bilje. Prepoznatljiva je po svojim listovima u obliku srca. Osim što biljka iziskuje puno svijetla i ljubavi, održavanje je vrlo jednostavno, pa poklanjanjem ove puzavice možete pokazati ljubav na malo drukčiji način.