Kada se radi o ljetnim modelima, nitko ne može nadmašiti razigrani dizajn španjolskih brendova.

Kad zavirite na profile primjerice španjolskih influencerica, poput Gale Gonzales, otkrit ćete veliki broj brendova cipela koji se puno zanimljiviji od eksplozije skandinavskog minimalizma na vašim Instagram feedovima. I samo ćemo vam reći – izgledaju sjajno! Od cipela na potpeticu do ravnih sandala, već se zamišljamo u njima na nadolazeće ljeto, ne samo u casual svakodnevnim modelima, već i party sandalama kojima je uistinu teško odoljeti. Možda i ne moramo, možemo ih pospremiti u ormar da čekaju svoj prvi glamurozni party, za ne?

Većina ovih modela je hand-made, a idealna je kombinacija jednostavnog i udobnog dizajna koji koketira s bojama i upečatljivosti. Tako ćete osim rimljanki na potpeticu pronaći i one prave ljetne modele na vezanje oko gležnja. Naravno, i u ovim kolekcijama može se pronaći doza trendi modela, kao što su oni po uzoru na Chanel ili The Row.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALOHAS (@alohas)

Ipak, svakako je više zanimljivo vidjeti nesvakidašnji dizajn i možda si priuštiti brend koji će ipak učiniti razliku u vašem stylingu. Zato smo izdvojili u galeriji genijalne modele za ljeto 2021. – sa španjolskim potpisom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ABOUT ARIANNE (@aboutarianne)

Foto @pedrogarciashoes