Natikače koje će se nositi ovog ljeta imaju samo jedan važan kriterij – da su volumenozne i predimenzionirane. Zato se kao favorit već postavio ovaj Anine Bing model.

Skandinavka s adresom L.A.-u pokrenula je svoj brend 2012. godine. Danas se prodaje u preko 350 dućana na svijetu, što uključuje i one najpopularnije poput Nordstorma, Bloomingdalesa i sličnih mogula. Ako pratite skandinavsku modnu scenu, onda jako dobro znate tko je Anine Bing, modna influencerica poznata po svom jednostavnom, klasičnom i ‘everyday’ stilu kojeg postiže ultra kvalitetnim odjevnim komadima, sa svojim potpisom.

Anine Bing brend dostavlja i u Hrvatsku, a možete ga pronaći i u Splitu, u poznatom concept storeu ID Concept Store. Tamo je upravo stigla i nova kolekcija za proljeće/ljeto 2021. koju i sam Anine Bing brend trenutno promovira na svojim društvenim mrežama.

Među modelima za novu sezonu posebno su se istaknule glomazne, udobne natikače, potpuno u skladu s nadolazećim trendovima. Predimenzionirani crni modeli svakako će biti must have ljeta 2021., a ako se želite pripremiti unaprijed, onda vam preporučamo ovaj novitet poznate Instagram zvijezde.

Lizzie Slides napravljene su od crne kože i idealne jer pristaju na apsolutno sve što odlučite odjenuti ovog proljeća i ljeta. Cijena im je oko 2.200 kn, a možete ih pronaći na službenoj stranici brenda ili u ID Concept Storeu u Splitu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

 

Foto: @ANINEBINGofficial, aninebing.com