Jeste li ikada promijenili svoj stav? Kada, zbog koga ili čega? Neka ovaj nakit napravi to za vas.

Nenad Sovilj predstavio je svoju novu kolekciju, ovaj put uz pomoć morskih bisera među kojima su Southsea biser, Tahiti crni i zlatni biser te slatkovodni biser. Nova kolekcija donosi dvije zasebne linije. Jedna uključuje samo plemenite kovine i bisere, dok druga uključuje plemenite kovine, bisere, smolu i emajl.

”Mi vjerujemo u transformacijsku moć, kako osjećaja u nama, tako i ´stvari´na nama. Vrijeme je promjena, pa jedino što možemo je da se i sami mijenjamo. Treba prihvatiti kaos, prigrliti ga, zavoljeti i ići dalje. Slažemo se? Nakit tu također igra svoju ulogu.”, izjavili su iz Sovilja. ”Kolekcija je to promjene, vjere u stalnu mijenu. Sada nakon petnaest godina postojanja luxury brenda Sovilj – vrijeme je prošireni smjer koji je zabavan, elegantan i naprosto – hrabar.”

Vjerojatno najveći zaokret je to što je Sovilj dućan u Amruševoj ulici preuređen tako da su u istom prostoru i dućan i radionica u kojoj se stvara. A tu je i globalni online boutique na www.sovilj.com, gdje možete i pronaći novu kolekciju Metamorphosis.

Fotografije kampanje: Mladen Šarić