Da su opuštene radionice slikanja u dobrom društvu iznimno zabavne i popularne, to smo znali kada smo vam i pisali o prijedlozima gdje se sve možete zabaviti, ili pak nedavno kada je i Pula dobila svoje prvo mjesto za ovaj tip opuštanja.

Ali radionice slikanja i druženja pod neonskim svjetlima, e to nam je novost koja nam je odmah zapela za kalendar. Radi se o eventu Neonpaint&Coctails koji možete doživjeti u zagrebačkom studiju Lav Art na adresi Ilica 92. Zabava uz koktele i slikanje pod ultraviolet svjetlima i neonskim bojama koje svijetle u mraku je posebno iskustvo koje morate doživjeti da biste povjerovali.

„Vjerujemo da je umjetnost za svakoga i posvećeni smo pomaganju našim klijentima da otkriju radost i ispunjenje koje donosi kreativno stvaranje“ poručuju iz studija Lav Art koji je osnovao magistar kiparstva Filip Vlahović. „Naš studio je mjesto gdje su svi dobrodošli istraživati svoju kreativnost kroz slikanje i kiparstvo. Naši iskusni instruktori pružaju vam upute korak po korak kako bi vam pomogli stvoriti vlastito remek-djelo, bilo da ste početnik ili imate prijašnje umjetničko iskustvo.“

Ovdje možete uživati u raznim slikarskim radionicama, savršenim za večernji izlazak i kreativno druženje uz vino ili koktel! Također u njihovu su ponudu uključene team-building organizacije, privatne proslave i slikanje za djecu. Posebnu ponudu čine upravo eventi slikanja pod neonskim svjetlima, a odmah da vam kažemo – najavljene su za studeni. Naime, 11, 17. i 24. studenog čekaju vaš četiri tematska eventa slikanja, a cijena sudjelovanja iznosi 32 eura, u večernjim terminima od 19:30h. Skupite ekipu i dobro se zabavite.

Foto: studio Lav Art