Frozen Over Gel-to-Ice Hydrator brenda Skin Proud je zapravo nevjerojatno učinkovit, a evo i gdje ga možete naručiti ako vam je potrebno osvježenje za umornu kožu

Sigurno niste jednom čuli da biste trebali isprobati kontrastno tuširanje, odnosno, izmjenjivati toplu i hladnu vodu. Također, da biste zadnje ispiranje kose trebali (pomalo s mukom) odraditi u hladnoj vodi, a savjetuje se često i umivanje vodom na nižoj temperaturi.

Hladnoća nije novi beauty trend – postoji bezbroj načina na koje je skincare industrija prigrlila niže temperature, koje često imaju i minus kao predznak. Kada koristimo hladne proizvode ili alate na koži, tijelo nam prirodno povećava cirkulaciju krvi, što utječe na popravak oštećenja kože, uklanjanje toksina, minimiziranje upale i poticanje limfne drenaže. Stoga ne čudi da je novi viralni proizvod za njegu lica upravo kućna krioterapija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skin Proud (@skinproud)

Iako na tržištu postoje ledene kuglice, ledeni štapići, masažeri za oči… Ovdje je riječ o vrlo zanimljivom ledenom gelu, koji ima svrhu podizanja tonusa kože, povećanja cirkulacije i uklanjanja napuhnutosti kože. Razlog zbog kojeg oduševljava na društvenim mrežama je taj što imate osjećaj kao da ste se okupali u jezeru, a brojni se kunu da im se lice orosi od svježine.

Frozen Over Gel-to-Ice Hydrator brenda Skin Proud

Osim toga, Frozen Over Gel-to-Ice Hydrator brenda Skin Proud dizajniran je za korištenje na sobnoj temperaturi (kao gelasta tekstura) ili nakon dva do tri sata u zamrzivaču, zbog čega će tekstura postati nalik onoj bljuzge, no svakako će u oba slučaja duboko hidratizirati.

A kako je gel prikladan za sve tipove kože i sadrži formulu bez mirisa obogaćenu hidratantnom hijaluronskom kiselinom, protuupalnim aloe verom i posvjetljujućim ekstraktom limuna koji umiruju, hidratiziraju i ujednačavaju bilo kakvu hiperpigmentaciju na koži – jasno vam je zašto se oko ovog proizvoda diže prašina.

Iako kod nas zasad još nije dostupan, možete ga naručiti ovdje. Mi već jesmo!

Foto: @skinproud/Instagram