Kako vratiti sat unazad kad je koža u pitanju? Za ovaj Dan žena, poklonite sami sebi vrhunsku njegu u obliku Orthomol Beauty i podsjetite se da ljepota dolazi iznutra.

Za ovaj Dan žena nagradite sebe i dame koje volite najljepšim poklonom kojim ćete ih podsjetiti da ljepota dolazi iznutra – figurativno, i doslovno. Tekući kolagen koji doslovce transformira izgled te podiže raspoloženje i samopouzdanje, Orthomol Beauty hvaljen je sa svih strana, a sada i mi možemo potvrditi da je uistinu djelotvoran.

Što je kolagen, kako i kad se smanjuje i zašto nam je potreban?

Ako pratite svijet ljepote i uvijek pokušavate doznati načine kako kožu dulje zadržati mladolikom, zasigurno ste već više puta čuli za suplemente koji su osmišljeni isključivo kako bi pospješili proizvodnju kolagena i onima koji se na njih odluče dali lijep izgled, kože, kose i noktiju.

Kolagen je protein koji se prirodno stvara u našem tijelu te koji je odgovoran za čvrst tonus i elasticitet kože, zbog čega ona u mlađim danima izgleda zategnuto, zdravo i sjajno. Proizvodnja kolagena s godinama opada, a tu nastupaju vrhunski osmišljeni suplementi koji potiču proizvodnju te se brinu o unosu nutrijenata koji su nužni za lijep i njegovan izgled. Čak 75 posto kože sastoji se od kolagena pa je jasno zašto nam je njegova proizvodnja itekako potrebna.

Nažalost, sa svakom svjećicom u koju puhnemo na rođendanskoj torti njegova proizvodnja opada, što se događa i zbog pušenja, prekomjernog unošenja šećera i izlaganja UV zrakama.

U prvih pet godina menopauze žene znaju izgubiti i do 30 posto kolagena pa im mnogi stručnjaci predlažu da prilagode prehranu te potraže proizvode koji tu mogu pomoći.

Pronašli smo favorita među tekućim kolagenima – Orthomol Beauty ispunjava što je obećao

Bez obzira na to jeste li u misiji da pokušate vratiti kazaljke sata unazad ili ste odlučili da ćete napokon dati sve od sebe kako bi vam kosa izgledala zdravije i bujnije, hrana i suplementi koji potiču proizvodnju kolagena odličan su izbor.

Također je poznato da kolagen pomaže oporavku mišića nakon treninga u teretani ili intenzivnog sata pilatesa pa ne čudi što ga žene diljem svijeta, posvećene želji da izgledaju i osjećaju s enajbolje što mogu, ispijaju svaki dan.

Dok kolagen iz godine u godinu ponosno stoji na prvome mjestu najzanimljivijih tema iz svijeta njege kože, mnoge zanima koji je suplement najbolji i najučinkovitiji, a mi sa sigurnošću možemo reći da je tekući suplement za ljepotu Orthomol Beauty naš osobni favorit.

Zašto nas je kolagen Orthomol Beauty osvojio tijekom i nakon korištenja kure?

Tekući suplementi Orthomol Beauty stižu u praktičnim dozama koje stanu u svaku torbicu i koje je lako popiti umjesto one druge jutarnje kavice te tako znati da ste napravili nešto fantastično za svoj izgled, ali i zdravlje, što se iz dana u dan na očigled počinje primjećivati i u ogledalu.

Tvorci formule suplementa Orthomol Beauty nisu ostavili mjesta pogreškama jer svaka dnevna doza sadrži kolagen, hijaluronsku kiselinu i koenzim Q10 – tri najpoznatija beauty junaka za pomlađivanje kože, koji u suradnji uistinu rade čuda na licu, ali i na koži dekoltea, ruku i cijelog tijela te na kosi i noktima.

Tu su i vitamin C, vitamin E, cink i selen koji štite stanice od oksidativnog stresa, i brinu se za zdrav izgled kose i noktiju.

Zabavna činjenica: naziv kolagen stiže od grčke riječi “kólla” što znači “ljepilo”, a upravo se tako i osjećate nakon mjesec dana, nakon što ispijete preporučenu turu od 30 bočica dodatka prehrani Orthomol Beauty – kao da se čarolijom “sve vratilo na svoje mjesto” i postalo čvršće i elastičnije.

Kakva su naša iskustva nakon 30 dana?

Prije svega, moramo naglasiti da je Orthomol Beauty ukusan i vrlo praktično zapakiran pa nije bilo problema sa svakodnevnim ispijanjem jer stane i u najmanju torbicu, a može se popiti bilo gdje. Neke žene gube dosljednost kad je kura od 30 dana u pitanju, a kako bi se postigli vidljivi rezultati, uistinu je važno biti uporan i piti dodatke prehrani koji stižu u predivnom pakiranju s motivom orhideje – baš svaki dan.

Nakon 30 dana primjećuje se znatna promjena na tenu koji više nije siv niti pun sitnih borica od dehidracije nego izgleda svježe i zdravije, podočnjaci više nisu tako izraženi, a ukupni dojam je blistaviji, što primjećuje i okolina. Frizura nekako bolje stoji, a čvrstoća noktiju je neupitna.

Uz ljepši izgled kože, sjajniju kosu i nokte koji se više ne listaju primjećujemo i promjenu u raspoloženju te bolju fleksibilnost na trenizima, ali i nakon njih. Proizvod Orthomol Beauty, naime, brine se i za zdravlje mišića i kostiju.

Suplementi Orthomol Beauty odlična su ideja za sve koji su uvijek u pokretu, a žele si priuštiti vrhunsku kvalitetu kad su zdravlje i osobna njega u pitanju.

Tekst i fotografije: Promo