View this post on Instagram

Backstage photos #Repost#WhiteLines

A post shared by White Lines Netflix (@whitelines_netflix) on

Na Netflix je s ovim mjesecom stiglo puno novih serija, a evo koje su zadržale našu pozornost.

Iako je cjelodnevno ostajanje kod kuće lagano iza nas i dalje si tokom večeri volimo priuštiti koju dobru novu seriju, pretpostavljamo i vi. U svibnju je na Netflix stiglo puno noviteta, od dokumenarnih, reality do zabavnih i napetih. Ovih 5 svakako je zadržalo našu pozornost, a neki su nas čak naveli na bingeanje. Imamo ponešto za svakog – od istrage za umorstvom na Ibizi, novog i sasvim drugačijeg Bodygurarda, prekomične mlade Indijke i  njezinih ljubavnih izazova, priče o Bullsima i Michaelu Jordanu, do najraskošnijeg natjecanja u aranžiranju cvijeća. Pa krenimo redom!

Never have I ever

Ako ste voljeli film ‘To All the Boys I loved before’ ili seriju ‘Sex Education’ jako će vam se svidjeti ova serija s Maitreyi Ramakrishnan u glavnoj ulozi. Utjelovila je mladu Devi koja je jedne školske godine odlučila napokon postati popularna i osvojiti najzgodnijeg dečka u školi. Nevjerojatno duhovita, hrabra i emotivna – Devi osvaja na prvu. A ovo je i jedna od serija koje možete pogledati u jednom vikendu i dobro se nasmijati.

 

White Lines

Britansko-španjolski triler donosi priču o lijepoj Zoe Walker koja dolazi na Ibizu kako bi istražila smrt svog brata, DJ-a. To je naravno dovodi do novih, vrlo problematičnih poznanstava, ali i zapleta koji će vas držati na prstima. Trebamo li spomenuti nevjerojatan krajolik, okruženje i ljetnu atmosferu u kojoj se serija zbiva? Zbog nje ćete se dodatno veseliti ljetnim danima koji stižu.

 

The Last Dance

The Last Dance trenutno je najpoznatija dokumentarna serija na Netflixu. Publika je oduševljena s njom, a donosi sve detalje i događanja iz karijere Michaela Jordana, Chicago Bullsa i svih ostalih koji su bili uključeni u prijelomne trenutke svjetske košarke. Iako možda niste fan, serija bi vam se unatoč tome mogla jako svidjeti jer otkriva jedan sasvim novi svijet.

 

Bodyguard

Kad kažemo Bodyguard vjerojatno prvo pomislite na Kevina Costnera, no ova priča sasvim je drugačija. Već prva epizoda držat će vas u neizvjesosti od samog početka do samog kraja, zahvaljujući Richardu Maddenu koji je za ovu ulogu osvojio i Zlatni globus.

 

The Big Flower Fight

Za sam kraj ostavili smo pravi ‘praznik za mozak’. Ima li išta ljepše od cvijeća? Ovi kreativci natječu se u tome tko će napraviti ljepšu i raskošniju skulpturu od cvijeća koje stiže sa svih strana svijeta. Ne biste vjerovali koji su sve elementi važni za idealni rezultat. The Big Flower Fight svakako će vam pomoći da se opustite, a možda i navesti na novi hobi.