Žene dijele vlastite borbe s neplodnošću nakon što je poznata glumica podijelila neke “loše vijesti” na Instagramu

Rebel Wilson je u posljednje vrijeme potpuno otvorena kad je riječ o njezinoj želji da osnuje obitelj. Još u prosincu na Instagram Liveu otkrila je da je lani, nakon što je ušla u 40. godinu, pokrenula postupak zamrzavanja jaja.

“Kao što sve karijerne žene vjerojatno znaju, ako je to nešto što vas zanima, prilično je dobro vrijeme za to”, rekla je. “Dolazak do četrdesetih nekako je čak ostavljanje premalo prostora. Bolje je to učiniti malo ranije ako možete.”

Kako bi se pripremila za postupak, pretvorila je 2020. u svoju “godinu zdravlja”. Objasnila je da je posljednjih godinu dana razmišljala o vlastitoj plodnosti i odlučila stvoriti zdravije navike. Nakon što je potpuno promijenila svoj lifestyle, vijesti nisu bile optimistične.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Nedavno je objavila na popularnoj društvenoj mreži da je “dobila loše vijesti i nije ih imala s kime podijeliti”. “Pretpostavljam da ovo moram nekome reći. Svim ženama koje se bore s plodnošću, suosjećam s vama. Svemir ponekad djeluje na tajanstvene načine, ponekad sve to nema smisla… ali nadam se da će svjetlost uskoro zasjati kroz ove tamne oblake “, zaključila je.

Ova dirljiva objava pokrenula je cijelu lavinu komentara podrške, a i vlastitih iskustava s borbom s neplodnošću. Do sada je preko 13 000 ljudi sudjelovalo i praktički su na njezinoj Instagram objavi kreirali pravu malu zajednicu. Nekoliko sati kasnije, Rebel je prepravljena reakcijama ažurirala objavu i zahvalila na pozitivnim i poletnim mislima. “Samo sam htjela reći da sam se jutros probudila i pročitala ljubazne poruke i priče svih vaših putovanja i ne mogu vam reći koliko mi je to značilo i koliko se zbog svega osjećam puno bolje”, napisala je Rebel. “Društveni mediji pobjeđuju kad je o riječ o stvaranju odnosa u usamljenim trenucima. Zato hvala svima.”

Postoji pregršt različitih svjedočanstava, poput problema sa sindromom policističnih jajnika, endometriozom, umjetnom oplodnjom… Sve to je dodatan podsjetnik da se o ovoj temi zaista premalo govori.

Foto: Instagram