Napravljeni od pčelinjeg voska, Pčelarko Omoti su prvi ekoomoti za zamatanje s hrvatskim potpisom. Oduševljeni smo idejom i izvedbom.

Iza ovog novog brenda stoji Riječanka s korčulanskom adresom Marina Devide koja je osmislila zdravu alternativu aluminijskoj foliji koja će vam itekako dobro doći u kuhinji, ali i izvan nje. Naime, Pčelarko Omoti su pamučne folije od voska koje služe kao održiva ekološka zamjena za prianjajuću foliju. Mogu se koristiti za zamatanje bilo koje vrste hrane, ali i za pohranu šampona, sapuna i sličnih kupaonskih potrepština. Rok trajanja ove folije od prirodnih materijala je 12 mjeseci u sklopu kojih vaše namirnice ostaju svježe. To su potvrdili već i korisnici čije se zadovoljne komentare može pronaći na službenoj Facebook stranici

Također, omoti sadrže certifikate kvalitete i sigurnosti, a napravljeni su u suradnji s hrvatskim proizvođačem Čateks od kojeg Marina nabavlja pamučno platno, zatim voskom od OPG proizvođača Tomislava Antolčića te eko uljima kokosa i jojobe.

Možete birati između različitih uzoraka i biti sigurni da će vaša hrana na kraju biti pohranjena na sigurnom i zdravom mjestu. Više potražite ovdje.

 

Foto: Facebook Pčelarko Omoti