Uskoro ćemo zakoračiti u Advent, zato vam donosimo dekoracije koja će vas razveseliti i svaki dan podsjećati na to koliko je Božić blizu!

Ovaj Božić svakako će biti drugačiji od ostalih, a iako zatvaramo ne tako sretnu godinu, mogao bi nam na kraju svega donijeti malo blagostanja i veselja. Svakako mu se možete početi veseliti već ovog vikenda jer i službeno nastupaju božićne dekoracije. Jedna od njih svakako je ukras za vrata, a uz adventski vijenac, tu su i lampice te detalji koji će ukrasiti dom.

Na ove tri adrese iza kojih stoje domaće kreativke već sada se možete uputiti i pronaći svoj božićni detalj iz snova. Svi su nevjerojatno unikati i sanjivi, samo ovisi koji će se stil najviše uklopiti u vaš dom. Još jedna stvar koju smo primjetili je ta da sve naše kreatike naginju  nešto više minimalističkom stilu, bez puno intervencije u sam prirodni izgled grana i detalja iz prirode.

Ovaj pušlek s potpisom je poznate kreativke iza brenda Lela Desing, koja je na svoj web shop stavila niz božićnih dekoracija sa svojim potpisom, a možete ga naručiti u nekoliko veličina. Divne vijence možete već pronaći i u concept storeu Tvoje.hr u Martićevoj ulici, a treća adresa koju svakako preporučamo nalazi se na Trešnjevci, u bajkovitoj cvjećarnici Ide Jurjević. Tako je, vrijeme za božićne dekoracije je stiglo! Samo požurite, jer dekoracije s unikatnim potpisom jako brzo nestaju.

Foto: Ida MetafloraTvoje.hrleladesign.hr