Ne samo da će uljepšati stolove nadolazećih blagdana već će i instantno postati jedan od onih detalja za dekoraciju s kojim ćete vječno moći mijenjati ambijent.

Obožavamo mini skulpture u prostoru, a ovog puta radi se o keramičkim skulpturama domaćeg brenda Beshland koje su ustvari vaze jer s gornje strane imaju mali utor u koji možete postaviti omiljeno suho cvijeće.

Mateja iz Beshlanda niz godina živjela je u Norveškoj, Danskoj i Švedskoj, i taj minimalistički senzibilitet vidljiv je u njenom radu. Prepoznatljivost na našoj sceni stekla je svojim valovitim šalicama, no Mateja se cijelo vrijeme bavi i skulpturama koje su također izložene u njenom atelieru na zagrebačkim Ravnicama.

Njena keramička jaja, koja su ustvari predivne velike keramičke skulpture uistinu izgledaju imponzatno, kako na fotografijama tako i uživo, a dolaze u predivnim nježnim i zemljanim nijansama. Možete ih postaviti u bilo kojem dijelu stana, od blagavaonice do kupaonice – kako samostalni ukras ili ih dodatno ukrasiti suhim biljem poput lavande ili pampasa.

Nama su se posebno svidjela jer u pravo vrijeme mogu dodati dozu uskršnjeg raspoloženja u dom i dodatno uljepšati vaš blagdanski stol!