Teško je biti originalan u moru modnih trendova, osobito kada se oni mijenjaju iz tjedna u tjedan. Ipak, uvijek je zanimljivo otkriti trend unaprijed i na vrijeme ga prilagoditi svom stilu

Toliko zasićeni trendovima više naginjemo kreiranju vlastitog stila koji eventualno možemo upotpuniti nekim novim, zanimljivim komadima. A kako su pred nama uskoro topli i dugi vikendi, krenuli smo istraživati što će se nositi upravo u tim prigodama.

Anine Bing

Zanima li vas što se zbiva u ponudi high street brendova po pitanju kupaćih kostima, reći ćemo vam da su novi modeli itekako stigli na web shopove. Kupaći kostim svakako je nešto što najviše morate prilagoditi svome stilu i građi i zato je užitak gledati dobre ponude. Ono što smo svakako zamijetili je boja koja će, čini se, zavladati bikinijima i jednodijelnim modelima.

Predivna boja lavande već se pojavila kod nekoliko poznatih dizajnerskih i high street modela, a osvojit će sve one žene koje su je obožavale i do sada. Ova nijansa svakako izdvaja iz mase, osobito klasičnih crnih ili bijelih kupaćih kostima. Lavanda će lijepo pristajati i na preplanulu kožu, ali i tipovima žena koje ne naginju tamnjenju.

Svakako ‘it’ kombinacija koju se isplati isprobati što prije!

Anine Bing
Anine Bing
Anine Bing
Anine Bing
Monki
Monki
Monki
Mango Outlet