Trussardi (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

 

Eucerin Hyaluron-Filler noćni je piling i serum inspiriran dermatološkim tretmanima koji uključuju injekcije i pilinge s hijaluronskom kiselinom.

Ambalaža sadrži dva odvojena spremnika s dvije učinkovite formule za višestruke anti-age učinke:

  • Kremasta emulzija sadrži učinkovit AHA (alfa hidroksi kiseline) kompleks i glicin saponin. AHA, poznat i pod nazivom voćne kiseline, potiče ljuštenje mrtvih stanica kože dok glicin saponin potiče proizvodnju hijaluronske kiseline u dermalnim slojevima kože gdje nastaju duboke bore.
  • Prozirni gel kombinira visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu. Visoko molekularna hijaluronska kiselina djeluje tako da zaglađuje vanjske slojeve kože dok nisko molekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja) prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore.

Ovaj inovativni preparat kreiran je za korištenje tijekom noći. Kad se redovito koristi, klinički i dermatološki dokazano zaglađuje teksturu kože i potiče obnovu stanica dok istovremeno popunjava čak i najdublje bore. Koža izgleda zaglađenije i sjajnije, a pore su smanjene. Tijekom upotrebe i tjedan dana nakon upotrebe, potrebno je koristiti njegu s visokim zaštitnim faktorom, kao što je Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF30. Nama dovoljno informacija za obaveznu probu!