Svaki mjesec stiže novi sadržaj za binge-watchanje, a evo preporuka serija i filmova koji obećavaju

Madame Claude

Fernande Grudet, zvana Madame Claude, vodila je unosnu mrežu prostitucije u Parizu šezdesetih godina, pružajući usluge političarima, državnim službenicima i gostujućim slavnim osobama.”Pojavili su se Aristotel Onassis i Maria Callas, a na popisu klijenata bili su  Moshe Dayan i Muammar Qaddafi, Marlon Brando i Rex Harrison”, piše Variety. Grudet je pobjegla u Los Angeles kako bi izbjegla optužbe za utaju poreza 1977., iste godine kad je puštena drama o njezinu usponu i padu. Sada je Netflix financirao još jedan biografski film u  kojem se otvaraju vrata Grudetina carstva srušena ucjenama, nasiljem i – pojavom Marlona Branda.

Thunder Force

Ovo je parodijski superherojski film u kojem Melissa McCarthy glumi Lydiju, ljenjivicu čija je najbolja školska prijateljica Emily (Octavia Spencer) sada vrhunska znanstvenica. Emily smišlja tajnu formulu koja joj slučajno daje moć nevidljivosti, a Lydiji daje fenomenalnu snagu, pa dvije neiskusne žene srednjih godina oblače neudobna gumena odijela i postaju prvi ženski superherojski tim na svijetu. Superzlikovce glume Jason Bateman i Bobby Cannavale, a scenarist-redatelj je McCarthyjin suprug Ben Falcone, a na Netflixu je od sredine travnja.

Life In Color With David Attenborough

U najnovijoj seriji o prirodi cijenjenog Davida Attenborougha voditelj će pokazati kako životinje vide boju kako bi komunicirale i izbjegle opasnost. Nova tehnologija kamera – stvorena specijalno za ovu dokumentarnu seriju – pokazat će boje koje vide razne vrste, a koje ljudi obično ne vide, i pokazati kako te boje koriste za međusobno “razgovaranje”. Stiže nam na Netflix 22. travnja, a sudeći po traileru, nesumnjivo će brzo zauzeti “Top 10 in Croatia”.

Made for Love

Brojni jedva čekaju prvu sezonu ove crne komedije na HBO-u, adaptirane iz istoimenog romana Alise Nutting. Riječ je o Hazel Green (Cristin Milioti) koja pokušava pobjeći svome tehnološkom mužu milijarderu nakon što (e sad se skoncentrirajte): sazna da joj je partner u glavu ugradio revolucionarni nadzorni uređaj kako bi spojio njihove misli. Trailer sugerira dosta bizarnosti i uvrnutih Black Mirrora budućnosti, a svatko tko voli digitalnu postapokalipsu i slične žanrove ovome bi mogli dati priliku.

Foto: Made for Love still