Iako je Netflix uvrstio ovaj naslov tek prije tjedan dana, već je pokupio mnogo pozitivnih reakcija i potvrdio još jednom da gledatelji vole teme seksualnog odgoja 

Komična drama “Sexify”, koja je debitirala 28. travnja, prati ambicioznu studenticu informatike Nataliju koja sanja o pobjedi na prestižnom natjecanju inovacija. Njezin je ključ uspjeha stvoriti inovativnu aplikaciju koja će zadovoljiti znatiželju i seksualne potrebe svojih vršnjaka. Problem je u tome što ona zna puno o programiranju, ali vrlo malo o seksu, pa je odlučila udružiti snage s najboljom prijateljicom Paulinom i njezinom prijateljicom iz studentskog doma Monikom. Kako bi izmislile algoritam za ženski orgazam, djevojke počinju istraživati tajanstveni i zamršeni svijet seksa, učeći pritom sve više i više o sebi.

Nakon megapopularnog “Sex Educationa” kojem odbrojavamo dane do dolaska, teško bi itko mogao pomisliti da će nešto ispuniti tu prazninu. No “Sexify” dolazi poprilično blizu tome. Kreativno napisani likovi i snažni karakteri, zanimljivih svakodnevnih problema i dinamika koja je lišena holivudskih klišeja. Ako se ne sramite golotinje i otvorenih razgovora o seksu, svidjet će vam se ova priča koja u svome središtu prvenstveno ima zanimljivo žensko prijateljstvo, uz dosta šašavosti i zdravog eksperimentiranja. Uostalom, uvjerite se i sami.

 

Foto: PR