Jodie Comer podijelila je malo detalja o snimanju 4. sezone hvaljene serije “Killing Eve”, evo sve što trebate znati

Svima omiljena zlikovka i antijunakinja vraća se u četvrtu te posljednju sezonu filma “Killing Eve” i iako se veselimo nastavku, već smo sada tužni da se bliži kraj. Slično je komentirala i Jodie Comer, koja se nedavno otvorila o snimanju svojih posljednjih scena kao psihopatska ubojica Villanelle.

U razgovoru za NBC, 28-godišnja dobitnica nagrade Emmy priznala je da se osjećala jako emotivno zbog kraja emisije. “Imala sam mali trenutak kad sam vidjela dasku i imala sam neku knedlu u grlu”, rekla je. 

Kako je opisala, snimanje nove sezone počelo je 7. lipnja nakon što je izvorni raspored odgođen zbog Covida. Sada kada se sve vratilo na staro, imamo više informacija o tome kada ćemo gledati nastavak ove bizarne avanture o dvjema suparnicama koje se zapravo obožavaju.

Točan datum emitiranja nije određen, ali BBC America potvrdio je da će to biti 2022. Prvo će stići u Ameriku, a zatim u Veliku Britaniju.  Očekuje se da će serija imati osam epizoda, a uz odličnu Jodie, tu će biti i Sandra Oh kao Eve, koja često spominje rad na “Killing Eve” kao jednom od najljepših iskustava. 

Očekuje se da će i Fiona Shaw nastaviti kao Carolyn, ali ostatak glumačke ekipe je pomalo u magli jer je toliko voljenih likova, poput (SPOJLER!) Constantina, ubijeno u prošloj sezoni.

Zasad nema detalja o radnji, ali i dalje će se fokusirati na potjeru između Villanelle i Eve, s time da svatko tko je gledao do kraja, zna da su se Eve i Villanelle sporazumno spojile. Dokad će to trajati? Vjerojatno niti pola prve epizode, i jedva čekamo vidjeti zašto!

 

Foto: Killin Eve