Mješovita koža, osim što je najčešća među ženama, spada u najzahtjevniji tip kada je u pitanju njega. Za mnoge je taj tip kože još uvijek misterij, ali ne i za Nuxe koji nas je oduševio novom linijom Aquabella

Mješovita koža je iznimno specifičan i zahtjevan tip kože te zbog toga ima i vrlo specifične potrebe. Možese pojaviti kod bilo koga i bilo kad te gotovo 50% ženske populacije izjavljuje da ima mješovitu kožu.

Aquabella – hidratacija i svježina za mješovitu kožu

Aquabella je nova je linija iz Laboratorija NUXE koja je kreirana prema specifičnim potrebama mješovite kože. Kombinirajući dva prirodna aktivna sastojka – bijeli lopoč i hijaluronsku kiselinu prirodnog porijekla – NUXE je stavio „točku“ na vječnu dilemu mješovite kože, pružajući potrebnu hidrataciju na  ciljana područja lica te dubinsko čišćenje masnih predjela kože.

Uz to, Nuxe je razvio i Prirodan “Blur kompleks“ – savršenu sinergiju tri aktivne biljne tvari: šećera zobi, ekstrakta zelene leće i ekstrakta dragoljuba, kreiranu za prirodno poboljšanje izgleda mješovite kože. Ova kombinacija vidno unaprjeđuje izgled kože, bez potrebe provođenja sati i sati ispred ogledala.

Aquabella – tri koraka do zdrave i blistave kože

Aquabella predstavlja novi ritual njege u tri koraka koji mješovitoj koži donosi svježinu te vidno unaprjeđuje kvalitetu kože – koja postaje matirana, blistava i zaglađena

  1. KORAK: Aquabella® Gel za čišćenje s mikro piling česticama – dubinski čisti kožu i osvježava ten. Koža je čista i blistava. Svakoga jutra i večeri, prstima nanesite na vlažnu kožu (izbjegavajući područje oko očiju) te zatim isperite.
  2. KORAK: Aquabella® Losion za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje – zaglađuje teksturu kože i sužava pore. Nanesite na lice ujutro i/ili navečer pomoću pamučne blazinice izbjegavajući područje oko očiju.
  3. KORAK: Aquabella® Hidratantna emulzija za matiranje, zaglađivanje i prikrivanje nepravilnosti kože – uljepšava kožu cijelog lica: koža je zaglađena,  njezina je tekstura pročišćena, a ten je matiran i blistav. Nanesite ujutro i/ili navečer na lice i vrat nakon primjene Losiona za hidrataciju, zaglađivanje i sužavanje pora.

Za optimalne učinke preporučuje se svakodnevno slijediti ovaj ritual ljepote ljepote.