Nakon brojnih mjeseci nagađanja, ali i potvrđivanja ponovnog susreta legendarnih “Prijatelja”, o čemu smo vas izvještili ovdje, izgleda kako ćemo ih ponovno gledati u ožujku 2021.

Omiljena komična Tv postava okupit će se za potrebe 25. rođendan serije “Prijatelji” koja ih je i proslavila. Iako je smo ih trebali vidjeti zajedno ove godine, snimanje je odgođeno zbog globalne epidemije, a novi predviđeni termin susreta je početak ožujka i to za specijalno izdanje emisije na HBO kanalu. Tako je na svom twitter profilu jučer objavio Matthew Perry dok Jennifer Aniston na Instagram profilu također ne krije oduševljenje.

Cjelokupna postava bit će ponovno na okupu, a to su Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox, (Monica) Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) i David Schwimmer (Ross). Također, svih šestero glumaca bit će uključeni i kao producenti. Redateljske palice uhvatit će se Ben Winston, a dio kreativnog i producentskog tima bit će već otprije seriji poznati Kevin Bright, Marta Kauffman i David Crane. Ukratko – već dobro poznata ekipa osmislit će nastavak dugo očekivanih “Prijatelja”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

 

Foto: getty Images