View this post on Instagram

June🕊 @_la_collection_

A post shared by Miren Alós (@mirenalos) on

Visoke temperature i duga kosa ne idu zajedno kao što idu visoke temperature i mnogima draži – bob.

Bob je idealna frizura za ljeto – osim što ćete dobiti na vremenu po pitanju njege, kao i samog sušenja ili friziranja, lako ćete kosu skupiti u niski rep i ukloniti s lica. Ako imate potrebu za promjenom, svakako vam predlažemo bob frizuru koja će divno pristajati i na sve ljetne haljine koje ćete uskoro moći nositi.

Stilova bob frizura ima na pretek, no mi ćemo se danas zadržati na dva jednostavna. Prije no krenete na šišanje, analizirajte jeste li tip za ravan ili puni, rakošni bob. Ulogu naravno igra i tip kose, no na kraju dana sve je stvar dobrog stylinga, što će vam reći i svaki frizer.

Svaki od ovih stilova ima svoje zavodljive razloge. S punim, valovitim bobom možda ćete trebati više pripreme za dobar look, a s druge strane u njegovom održavanju pomoći će vam i sol i more. Naglasite željeni look svom frizeru kako bi vas znao ošišati nešto malo slojevitije i obrazložio vam styling.

Za one klasičnije tipove ravni bob idealni je odabir, osobito ako imate tanju i prirodno ravnu kosu ili ako je ravnate sami. Ekstra efekt možete postići s hranjivim uljima ili ‘wet lookom’, slučajnim ili namjernim. Donosimo vam dva Instagram profila za inspiraciju i da, sretno šišanje!

View this post on Instagram

Nothing but blue @stagnistudio

A post shared by Miren Alós (@mirenalos) on