Trendovi u kosi nikad nisu bili raznovrsniji. Imamo nekoliko ideja kako osvježiti look i izgledati bolje

Ako ste u potrazi za promjenom frizure koja će napraviti mali ‘update’ u vašem svakodnevnom izgledu, donosimo nekoliko jednostavnih ideja. Sve ovisi jeste li u potrazi za novom bojom ili stilom šišanja koji će biti upečatljiv. Kratki bob ili lob već su zastarjela priča. Slijedi nekoliko originalnijih ideja kako se ošišati ili obojati ovog ljeta.

Bogate šiške

Neovisno imate li dugu ili kratku kosu, ako se ovih dana odlučite za šiške, neka budu što bogatije i gušće, pomalo u stilu 60-ih godina. Ovakve šiške naglasit će vaše lice tako da budite sigurne da vam pristaju. S njima uvijek imate frizuru i ne morate se bojati da izgledate neuredno ili neisfenirano. Slobodno ih izravnajte ili razbarušite, funkcionirati će u oba slučaja.

Minimalistički rez

Ako volite nešto klasičniji stil i imate prirodno ravnu kosu, odlučite se za ravan ili asimetrijski rez vrhova. Ovaj stil šišanja idealan je za poludugu kosu, a osobito praktičan za ljeto. Kosu uvijek možete skupiti u rep kada stignu vrućine, a za ovakav look užasno je važno da kosa nije suha te da je dobro nahranjena. Posebno lijepo pristajati će svijetlim bojama kose, ali i brinetama.

Bold boja 

Već neko vrijeme ružičasta boja nameće se kao zanimljiv izbor za beauty look. Vedriji dani pravo su vrijeme za nju, ako ste skloni eksperimentiranju. Naravno, ova boja bolje izgleda na kratkoj kosi, a u slučaju duge možete se odlučiti za lagano ružičaste vrhove. U svakom slučaju, ako ste ukad razmišljali o ovakvom potezu, sada je pravo vrijeme za njega.

Foto: Instagram (@rianne.meijer, @zarahrvatin, @anabacinger, @alexisforeman)