Projekt koji je pokrenuo kreativni trojac Artium Weddings Croatia, s kojima razgovor možete pročitati u aktualnoj Graziji,  ima zadaću upoznati vas sa neotkrivenim lokacijama, zaintrigirati sva čula i širom otvoriti vaše horizonte ukoliko tražite  inspiraciju za baš vaš veliki dan vjenčanja. Pogotovo ako imate u planu vjenčanje na otvorenom. Pogledajte ove divne fotografije

Neotkrivena litica nad Limskim kanalom postala je domaćin jednog posve drugačijeg stiliziranog snimanja od onih na koje smo navikli.  Sestre Anđela i Katarina te Katarinin suprug Armin, koji stoje iz Artium Weddings, htjeli su dočarati osjećaj manjih vjenčanja u društvu obitelji i najbliskijih prijatelja. 

Con Amor from Balkan

Glavni stage bio je bogato postavljen stol za ovo malo intimo vjenčanje s nezaboravnim pogledom na zaljev. Smješten tik uz rub litice u netaknutoj prirodi dominirao je s mnoštvom detalja. Paleta boja prštila je od glasnih crvenih i žarko ružičastih tonova, do blažih naračastih i zemljano smeđih, pa sve do smirujuće plavih. Dodavanjem zlatnog pribora za jelo potenciran je element služnosti stola i dostignut željeni odsjaj na popodnevnom suncu. 

Con Amor from BalkanCon Amor from Balkan

Vođeni buntovnim idejama za ovo nezaboravno vjenčanje na otvorenom uzeli su za kao inspiraciju nekoliko nezaobilaznih motiva. Želja i volja za životom, za užitkom i umjetnička strana Fride Khalo, heroine odvažnog duha poslužile su kao nadahnuće ovom projektu. “Balkan kao podneblje koje poznaje blagodati dobrog življenja a time i slavlja drugi je važan motiv  koji se proteže u mnoštvo detalja.” kaže nam ekipa iz Artium Weddings. 

Con Amor from BalkanCon Amor from Balkan Con Amor from Balkan Con Amor from Balkan Con Amor from Balkan

Vjenčana haljina koju je nosila mladenka Silvia, djelo je dizajnerice Ivane Čizmadije iz studia Gray te nije odabrana nimalo slučajno. Vjenčanica je spoj tradicionalnog s dovoljnom trunkom smjelosti. Rađena od prekrasne čipke savršeno konturira, s bogatim puf rukavima i samo malim prorezom u struku, te je kao takva bila kao stvorena za prekrasnu Silviju. Markantnog Piera obukla je dizajnerica Anja Stehlik iz Pule. Crno, moderno odijelo nimalo  klasičnog kroja a opet elegantno i staloženo savršeno je prijanjalo uz unikantnu maramu galerije Montaro iz Motovuna. 

Con Amor from BalkanCon Amor from Balkan Con Amor from Balkan Con Amor from Balkan

Nezaboravno vjenčanje na otvorenom

Iako postoji mnogo detalja oko kojih se treba pobrinuti pri organizaciji vjenčanja na otvorenom, ekipa iz Artium Weddings potvrdila je još jedanput da je priroda zaista nenadmašna kulisa, te kako vrijedi truda i organizacije. No također su pokazali kako inspiracija leži u već znanim stvarima, te nas oduševili kreativnošću i posvećenosti detaljima. 

Con Amor from Balkan Con Amor from Balkan con amor balkan artium weddings Con Amor from Balkan Con Amor from Balkan

Razgovor s ekipom iz Artium Weddings, kroz koji ih možete pobliže upoznati te njihove savjete za ovaj veliki dan potražite u aktualnom tiskanom izdanju časopisa Grazia.

Con Amor from Balkan

Organizacija: Artium weddings

Mjesto: Općina Kanfanar

Dizajn, cvijeće i styling: Artium weddings

Fotografi: Indigoblu Weddings, Kristijan Ribarić Photography, Flick Factory

Video: Mirko Mihalj

Modeli: Silvia Grubiša i Piero Načinović

Tetovaže: Lucija Retkovac

Haljina: Gray Bridal by Ivana Čizmadija

Odijelo: Odijelo by Anja Stehlik

Frizura: Artistic Hair Salon

Šminka: Tanja Lukin

Bend: Top of the pops Band

Cipele: Shoolala Salon

Catering: Amalie catering

Vino: Vina Romeo

Svadbena torta: Antica torte i kolači

Ukras za kosu: Lastik Scrunchies