Kako se bliži sezona vjenčanja, mladenci više nemaju mnogo vremena za predomišljanje i moraju odlučiti koja će tema biti okosnica njihovog velikog dana. Saznali smo koje će teme ove godine biti apsolutni pobjednici!

Stručnjak za vjenčani nakit Shane Co. sastavio je popis omiljenih tema vjenčanja u 2023. godini. Za to je na Pinterestu analizirano više od 15.000 albuma vezanih uz vjenčanja, a konzultirana je i tvrtka za organizaciju vjenčanja “Zola”.

Bilo da tražimo inspiraciju za svoje vjenčanje ili samo iz znatiželje, uvijek je zanimljivo vidjeti koji su najnoviji trendovi vjenčanja. Predstavljamo vam favorite za 2023.!

Vintage romansa

Istina je da je vintage vjenčanje godinama među favoritima. Ova pomama za čipkom i prozračnim cvijećem nastavit će se i u 2023. Ova tema je toliko popularna da je ni ove godine nijedna druga tema nije uspjela srušiti s trona.

Međutim, vizuali vintage vjenčanja bit će toliko različiti da se mogu pomiješati s tipičnim vintage značajkama u dekoru – starim obiteljskim fotografijama, gramofonskim i sepia foto kabinama i drugim stilskim značajkama našeg omiljenog povijesnog doba. Slobodno ga pomiješajte s opuštenošću 1920-ih ili disko vibrom sedamdesetih.

Rustikalno vjenčanje

Svaki se gost na rustikalnom vjenčanju osjeća kao kod kuće. Ljudi su okruženi prirodom, mogu uživati ​​u minimalizmu, nježnim, neutralnim bojama i drvenim dodacima. Samo zato što je vjenčanje ležerno ne znači da nije romantično i otmjeno.

Boemski eklekticizam

Ni boemsko vjenčanje nije novi trend, a ne čudi što sigurno drži mjesto među favoritima. Dekoracija je prožeta osobnošću mladog para, eklektični, umjetnički vizuali impresioniraju sve. Jedna od najboljih stvari kod boemskog stila vjenčanja je to što nema postavljenih pravila. Poanta je učiniti ga što prirodnijim i grandioznijim.

Opuštanje na vodi

Bilo da imamo vjenčanje na vodi ili ne, vizuali u nautičkom stilu mogu se uvijek koristiti na veliki dan. Među trendovima vjenčanja 2023. novost su oni koji dočaravaju primorski ugođaj. Tropskim uzorcima, prirodnim materijalima i bojama možemo dočarati atmosferu plaže. Ipak, ne škodi pratiti vremensku prognozu!

Disney svijet iz snova

Godine 2023. i odrasli žele Disneyjev svijet iz snova, a ne samo djeca. Dekoracije inspirirane Disneyjevim crtićima i tematskim parkovima također su se našle na popisu pet najboljih vjenčanih trendova. U tome se mladi par može nadopunjavati koristeći elemente svog omiljenog crtića za vizualni prikaz velikog dana.

Foto: Pexels, Unsplash