U Zagrebu će se uskoro otvoriti prvi park za pse – Bark Park, čime će vlasnici pasa napokon dobiti savršeno mjesto za svoje četveronožne prijatelje. Bark Park se prostire na nekoliko tisuća kvadrata u Prečkom, uz sami nasip, i pruža jedinstvenu priliku za igru, zabavu i opuštanje.

Otvorenje Bark Parka dogovoreno je za sljedeći tjedan, a ovo inovativno mjesto već izaziva veliko zanimanje među Zagrepčanima. Park je dizajniran s ciljem da ponudi sigurno i zabavno okruženje za pse svih veličina i temperamenata, ali i da njihovim vlasnicima pruži mir i privatnost.

IG @sarrriita

Jedna od glavnih atrakcija Bark Parka jesu potpuno ograđena dvorišta koja korisnici mogu rezervirati. Tako će vlasnici pasa imati priliku uživati u golemom prostranstvu bez straha da će ih netko ometati. U parku se nalaze razne sprave, igračke i dodatne zabavne atrakcije koje će oduševiti svakog psa.

IG @shepelevich

Osim svakodnevnog uživanja, Bark Park nudi mogućnost rezervacije paketa za proslave rođendana – bilo psećih ili ljudskih. Zamislite proslavu uz roštilj, dok vaši psi slobodno trčkaraju i igraju se.

No Bark Park nije samo mjesto za igru i proslave. Ovdje će se održavati razni seminari, radionice, festivali, a ljubitelji sporta moći će sudjelovati u utrkama i natjecanjima sa svojim ljubimcima.

Službeno otvorenje parka dogovoreno je za 1. lipnja, a uz sve navedeno može se naslutiti da Bark Park teži postati središte zajednice ljubitelja pasa u Zagrebu, mjesto gdje će se razmjenjivati iskustva, znanja i stvarati nezaboravne uspomene.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bark Park (@barkpark_hr)

Foto: Instagram/ @sarrriita, @shepelevich